Beležimo vprašanja učencev, staršev in učiteljev v povezavi s pozabljenimi uporabniškimi podatki za prijavo z AAI-računom. Za vse informacije za prijavo se obrnete na računalničarko Bojano Česnik – mail: bojana.cesnik@miroslav-vilhar.si. 

V primeru, da vaš otrok doma nima možnosti uporabe računalnika, to sporočite Darji Debevec, na mail: darja.debevec@miroslav-vilhar.si, do četrka, 19. 3. 2020, do 15 ure. V šoli imamo še nekaj prenosnih računalnikov, ki vam jih za ta čas lahko odstopimo. O načinu prevzema se bomo individualno dogovorili.

Poleg tega so nas iz Zavoda za šolstvo obvestili, da se je javilo nekaj operaterjev mobilne tehnologije, ki so učencem pripravljeni posoditi pametne telefone in donirati mobilne podatke, v primeru, da nimajo računalnika in dostopa do spleta. Če menite, da bi vaš otrok v teh okoliščinah nujno potreboval pametni telefon za izobraževanje na domu, prav tako sporočite do četrtka, 19. 3. 2020, do 15. ure, na mail: darja.debevec@miroslav-vilhar.si.

Potrebe po tovrstni opremi lahko sporočite tudi za koga, za katerega menite, da bi jo nujno potreboval, pa ga tole obvestilo morda ni doseglo.

Poskrbite za svoje zdravje in ostanite zdravi.

vodstvo šole

Dostopnost